Scroll Top

Бесплатна радионица дисања за студенте Департмана драмске уметности

3fest lab
}}

Бесплатна радионица дисања за студенте Департмана драмске уметности
Субота 5.11.2022 од 10.00 до 12.00 часова
Недеља 6.11.2022 од 10.00 до 12.00 часова
Мултимедијални центар
Академија уметности Нови Сад

3FEST LAB је лабораторија гласа, која се реализује у оквиру међународног фестивала савременог театра 3FEST. Инспирисани традицијом хата јоге, укључујући Лабораторијско позориште Гротовског, које се фокусирало на истраживање сложености глумачке уметности, 3FEST LAB нуди увод у основе хата јоге са акцентом на развој најличнијег, интимног и јединственог елемента дисања које за циљ има развој гласа, као најосетљивијег инструмента глумца.

Лабораторијски приступ омогућиће учесницима да уђу дубоко у суштину сопственог дисања, не заустављајући се на површини која је обично дефинисана циљевима који произилазе из основних људских потреба. Спровођењем дубинског рада са дисањем, можете стећи боље разумевање и контролу над гласом.

Дисање омогућава несметан дубински процес истраживања вашег гласа, његове анатомије и психологије. Омогућава да се открије његов пун потенцијал.

Радионицу ће у Мултимедијалном центру Академије уметности Нови Сад водити хата јога инструктор Кристина Шимон у терминима:

Субота 5.11.2022 од 10.00 до 12.00 часова
Недеља 6.11.2022 од 10.00 до 12.00 часова

Радионица је бесплатна и отворена искључиво за студенте драмских департамана (глума и режија) Академија уметности из Новог Сада, Београда и Приштине; као и професионалним глумцима.

Због ограниченог броја места свим заинтересованима се препоручује да се пријаве путем имејла на адресу: info@laboratoiretheatrale.com

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.