Scroll Top

Холивудска звезда Џон Севиџ на Академији уметности Нови Сад

}}

Холивудска звезда Џон Севиџ на Академији уметности Нови Сад
Четвртак, 21.09.2023. у 17.00
Мултимедијални центар
Академија уметности Нови Сад

Холивудска звезда Џон Севиџ на Академији уметности Нови Сад

Холивудски глумац, звезда филмова „Ловац на јелене“ и „Коса“ Џон Севиџ враћа се у Нови Сад и то поводом првог интернационалног филмског фестивала „Нови Сад филм фестивал“ који Ће се одржати од 21. до 24. септембра 2023.

Овај славни уметник одржаће предавање студентима Академије уметности у Новом Саду у четвртак, 21. септембра 2023. у Мултимедијалном центру са почетком у 17 часова.

Џон Севиџ је почасни гост фестивала, добитник лауреата за допринос интернационалној кинематографији, као и председник жирија такмичарске селекције Best Pitch, која је важан део Industry програма, и која је доказ да изазови могу лако да се превазиђу када се окупимо заједно.

У оквиру Industry програма, Нови Сад филм фестивал расписао је конкурс за регионалну такмичарску селекцију Best Pitch, посвећену оним филмским пројектима чија је реализација већ у току, како би добили подршку за њихово успешно финале. Селекција подразумева дугометражне игране филмске пројекте младих редитеља из региона, а победнички филмски пројекат, добиће награду у износу од 1.000.000 динара.

Партнер овогодишње селекције Best Pitch је Schweppes.

Публика ће у оквиру Нови Сад филм фестивала, од 21. до 24. септембра гледати интернационалне ауторске филмове, филмске омаже култних редитеља, еко-филмове и друга филмска остварења, које није имала прилику да види до сада.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.