Scroll Top

Наградни конкурс “И некад и сад, Неопланта је Нови Сад”

608z408_i-nekad-i-sad-sajt
}}

Конкурс за идејно решење
Неопланта

Компанија Неопланта одлучила је да промени свој визуелни идентитет и тако ојача везу са Градом Новим Садом, чији латински назив носи у свом имену. Расписали су наградни конкурс за израду логотипа, који ће дати шансу креативцима из целе Србије да покажу своје умеће и освоје 3.000 еура.

У оквиру овог саопштења се налазе сва правила и смернице за израду креативног решења – логотипа, а своје радове учесници би требало да пошаљу на е-маил адресу sirokokonkurs@neoplanta.co.rs

Право на учешће у конкурсу имају сви пунолетни грађани Србије који испуњавају услове конкурса, а стручни жири који чине представник компаније Неопланта, представник Града Новог Сада и представник Академије уметности у Новом Саду, одабраће победника.

Пријава за конкурс траје од 1. марта до 5. априла, а проглашење победника је 29. априла.

Више информација о конкурсу можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.