ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ “НОВОСАДСКИ ХОРОВИ С ЉУБАВЉУ“

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА БОЈАНУ ЋОРЛИЋ

Хуманитарни концерт “Новосадски хорови с љубљаву” за Бојану Ћорлић биће одржан у понедељак, 26.12.2016. у Синагоги са почетком у 20 часова.

Том приликом наступиће: хор АКУД „Соња Маринковић“, хор “Орфелин”, Женски вокални ансамбл „Рес миранда“,Новосадски камерни хор и Хор Универзитета у Новом Саду којим ће дириговати проф. др Богдан Ђаковић, продекан за научноистраживачки рад Академије уметности у Новом Саду.

Хуманитарни концерт организује се за Бојану Ћорилић, студенткињу друге године софтверског инжењерства и информационих технологија на Факултету техничких наука, која је задобила тешке телесне повреде од метака калашњикова у масакру у Житишту овог лета, због чега јој је ампутирана лева нога, како би преживела. У несрећи јој је озбиљно повређена и десна рука, што додатно отежава њен опоравак, који сада искључиво зависи од набавке протезе, која би јој омогућила да поново стане на ноге и настави с “нормалним” животом и студијама.

Карте за хуманитарни концерт се могу купити у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2/ИИИ, тел. 021/452-344), радним данима од 8 до 14 часова, као и два сата пред почетак програма на месту одржавања.

Цена карте: 200,00 динара, а сав приход је намењен за Бојанин опоравак.

Сви људи великог срца, а који имају могућности, могу уплатити жељени износ новца за помоћ Бојани на динарски рачун, наменски отворен за ту сврху у Банци Интеса, а на име Бојанине мајке.
Број рачуна: 160-5810200038169-78
Име: Душанка Ћорилић

Сличне вести