Scroll Top

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ “НОВОСАДСКИ ХОРОВИ С ЉУБАВЉУ“

hOROVI S LJUBAVLJU CROPOVANO

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА БОЈАНУ ЋОРЛИЋ

Хуманитарни концерт “Новосадски хорови с љубљаву” за Бојану Ћорлић биће одржан у понедељак, 26.12.2016. у Синагоги са почетком у 20 часова.

Том приликом наступиће: хор АКУД „Соња Маринковић“, хор “Орфелин”, Женски вокални ансамбл „Рес миранда“,Новосадски камерни хор и Хор Универзитета у Новом Саду којим ће дириговати проф. др Богдан Ђаковић, продекан за научноистраживачки рад Академије уметности у Новом Саду.

Хуманитарни концерт организује се за Бојану Ћорилић, студенткињу друге године софтверског инжењерства и информационих технологија на Факултету техничких наука, која је задобила тешке телесне повреде од метака калашњикова у масакру у Житишту овог лета, због чега јој је ампутирана лева нога, како би преживела. У несрећи јој је озбиљно повређена и десна рука, што додатно отежава њен опоравак, који сада искључиво зависи од набавке протезе, која би јој омогућила да поново стане на ноге и настави с “нормалним” животом и студијама.

Карте за хуманитарни концерт се могу купити у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2/ИИИ, тел. 021/452-344), радним данима од 8 до 14 часова, као и два сата пред почетак програма на месту одржавања.

Цена карте: 200,00 динара, а сав приход је намењен за Бојанин опоравак.

Сви људи великог срца, а који имају могућности, могу уплатити жељени износ новца за помоћ Бојани на динарски рачун, наменски отворен за ту сврху у Банци Интеса, а на име Бојанине мајке.
Број рачуна: 160-5810200038169-78
Име: Душанка Ћорилић

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.