Scroll Top

Oбавештење за студенте основних, мастер и докторских студија – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ

scren3
}}

Oбавештење за студенте основних, мастер и докторских студија – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ

Утврђени  предлог  ранг  листе  кандидата, за студентске  кредите  и  стипендије за школску 2021/22. годину.

Уколико нису тачно наведени неки од елемената за бодовање који су наведени у конкурсу, кандидати треба да доставе документовани приговор Студентској служби Академије најкасније до 17.12.2021. године (Образац за Приговор подиже се у Студентској служби Академије,  а може се наћи и на сајту банке).

Напомена:
Кандидати су сортирани по абецедном реду и за сваког су приказани основни матични подаци, елементи за бодовање, укупан број бодова, као и описна порука. Најнижи број бодова за одобрени студентски кредит је 10,50.

КОРИСНИЦИ  СТУДЕНТСКОГ  КРЕДИТА  КОЈИМА ЈЕ ПРВИ ПУТ ОДОБРЕН КРЕДИТ, ДУЖНИ СУ ДА СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ АКАДЕМИЈЕ ДОСТАВЕ НАЈКАСНИЈЕ ДО 20.02.2022. ГОДИНЕ СЛЕДЕЋА ДОКУМЕНТА:
Попуњен и оверен образац бр. 6 – изјава жиранта и очитана л.к. жиранта (подиже се у Студентској служби Академије)
Меницу попуњену према упутству (менице морају бити неоштећене и попуњене према упутству са полеђине обрасца бр. 6)
студенти којима је одобрена стипендија или кредит, одмах треба да отворе текуће рачуне у најближој експозитури Уникредит банке, уколико до сада нису отворили. У банку понети индекс и важећу личну карту.

 

 

Служба за студије и студентска питања
Академије уметности Нови Сад

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.