Отварање изложбе скулптура и промоција студентских радова

Vajari cover 1
}}

Изложба скулптура
Студенти вајарства
Четвртак, 08. март 2018. у 14:30
Галерија Хол
Петроварадинска тврђава
Академија уметности

Изложба студентских радова – скулптура Катедре за вајарство, Департмана ликовне уметности Академије уметности Нови Сад биће свечано отворена у четвртак, 08. марта 2018. у 14:30 часова у Галерији Хол Академије уметности на Петроварадинској тврђави.

На изложби ће се промовисати радови 12 студената вајарства основних и мастер студија који су израдили укупно 35 скулптура у оквиру пројекта „Business & Arts“ за овогодишње добитнике престижних признања PRO PR Awards која се већ традиционално, 7. пут заредом додељују угледним појединцима из региона и света за њихов посебан допринос развоју струке односа са јавношћу.

Изложбу ће отворити:

– Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности;

– Проф. Славко Живановић, шеф Катедре за вајарство Департмана ликовне уметности.

Академија уметности Нови Сад је почетком фебруара потписала споразум са агенцијом Apriori World, организатором 16. међународне конференције за односе с јавношћу  PRO PR која се ове године одржава на Златибору. Потписници уговора су се обавезали на међусобну сарадњу у оквиру пројекта „Business & Arts“, а која подразумева израду уникатних статуа за овогодишње добитнике престижних признања PRO PR Awards.

Сличне вести