Scroll Top

Отварање изложбе скулптура и промоција студентских радова

Vajari cover 1
}}

Изложба скулптура
Студенти вајарства
Четвртак, 08. март 2018. у 14:30
Галерија Хол
Петроварадинска тврђава
Академија уметности

Изложба студентских радова – скулптура Катедре за вајарство, Департмана ликовне уметности Академије уметности Нови Сад биће свечано отворена у четвртак, 08. марта 2018. у 14:30 часова у Галерији Хол Академије уметности на Петроварадинској тврђави.

На изложби ће се промовисати радови 12 студената вајарства основних и мастер студија који су израдили укупно 35 скулптура у оквиру пројекта „Business & Arts“ за овогодишње добитнике престижних признања PRO PR Awards која се већ традиционално, 7. пут заредом додељују угледним појединцима из региона и света за њихов посебан допринос развоју струке односа са јавношћу.

Изложбу ће отворити:

– Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности;

– Проф. Славко Живановић, шеф Катедре за вајарство Департмана ликовне уметности.

Академија уметности Нови Сад је почетком фебруара потписала споразум са агенцијом Apriori World, организатором 16. међународне конференције за односе с јавношћу  PRO PR која се ове године одржава на Златибору. Потписници уговора су се обавезали на међусобну сарадњу у оквиру пројекта „Business & Arts“, а која подразумева израду уникатних статуа за овогодишње добитнике престижних признања PRO PR Awards.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.