Премијера филма „Гранде Пунто“, мастер рад Вање Хована

Grande Punto Plakat 1
}}

Премијера филма „Гранде Пунто“ мастер рад
Вања Хован, студент режије
класа проф. Александар Давић
Петак, 02. март 2018. у 19.00
Културни центар Нови Сад

Премијера филма „Гранде Пунто“, мастер рад Вање Хована, студента режије у класи проф. Александра Давића на Департману драмских уметности биће одржана на филмском фестивалу „Фест“ у уторак, 27. фебруара 2018. у Малој сали Југословенске кинотеке са почетком у 20:30 часова, док ће премијера филма у Новом Саду бити одржана у петак, 02. марта 2018. у Културном центру Нови Сад са почетком у 19 часова.

У граду у ком влада власник локалне телевизије Драган Злоковић – Зли, забрањене су књиге и култура. Мистериозна наручитељка Сенка, ангажује три приватна детектива да свргну Злоковића са медијске власти. Преко вечитих студената, уличног дилера књига и пророчице, детективи проналазе уметнике у подземним ходницима и моле их за помоћ.

Глумачку екипу чине: Слободан Ћустић, Миливоје Обрадовић, Димитрије Аранђеловић, Сергеј Трифуновић, Никола Шкорић, Дејан Ћирјаковић, Јована Стипић, Никола Завишић, Младен Урдаревић, Дашко Милиновић и други.

Филмска екипа:
Режија: Вања Хован;
Сценарио: Вања Хован, Марко Којић;
Продуцент: Вања Хован;
Директор фотографије: Светозар Љубојевић;
Дизајн светла: Немања Ојкић, Немања Палалић;
Монтажа: Небојша Рудић;
Музика: Филип Влатковић;
Дизајн тона: Александар Марковић;
Сниматељ тона: Давид Селеси, Лазар Живанац;
Дизајн продукције: Вања Хован;
Анимација: Ендре Ајанди;
Колор корекција: Ивана Брзак;
Композиторинг: Ендре Ајанди, Леон Аксин, Ивана Брзак, Марко Каћански, Александар Љиљак.

Музику на коришћење су уступили: Disciplin A Kitschme, Партибрејкерс, Atheist Rap, Кербер, Ритам Нереда, Слаптрап и Prti Bee Gee.

Филм „Гранде Пунто“ реализовао је Центар за развој визелне културе уз подршку Академије уметности, Радио – телевизија Војводине и Карибик пицерије.

Више информација о филму, као и трејлер можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести