Scroll Top

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЗА СТУДИЈЕ МУЗИКОЛОГИЈЕ

5

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЗА СТУДИЈЕ МУЗИКОЛОГИЈЕ

– КОНСУЛТАЦИЈЕ И ПРЕЗЕНТАЦИЈА СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА –

Недеља, 9. јун 2013. године, у 9.00 сати
Нови Сад, Академија уметности
Зграда на Петроварадинској тврђави

Академија уметности у Новом Саду организује Дан отворених врата за кандидате који желе да упишу студије музикологије. Дан отворених врата ће се одржати у недељу, 9. јуна 2013. године, у згради Академије уметности на Петроварадинској тврђави, са почетком у 9.00 сати. У том термину биће одржане консултације у вези са пријемним испитом, као и презентација програма Музикологије и система студирања по правилима Болоњске декларације.

Консултације води и програм представља др Ира Проданов Крајишник, ванредна професорка музикологије.

Од школске 2012/2013. године, мастер студије музикологије на Академији уметности Универзитета у Новом Саду реализују се према студијском програму, редизајнираном у оквиру Темпус пројекта Увођење интердисциплинарности у музичке студије на Западном Балкану у складу са Европском перспективом

(517098-TEMPUS-1-2011-1-RS-TEMPUS-JPCR).

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.