Scroll Top

Промоција стипендије Владе Француске 2023/2024.

Stipendije22-site-720x400
}}

Промоција стипендије Владе Француске 2023/2024.
6.12.2022. у 12.00
Ректорат Универзитета у Новом Саду

Амбасада Француске и Француски институт у Србији расписали су нови конкурс за доделу стипендија за школску 2023/2024. годину за студенте из Србије, који желе да наставе школовање у Француској.
Рок за пријаву на конкурс је 27. март 2023. године.
Детаљније информације можете видети на сајту Универзитета у Новом Саду путем ЛИНК-а.

У уторак 6. децембра са почетком у 12 часова, представници Француског института у Србији и канцеларије Campus France одржаће презентацију студија у Француској и стипендија Владе Републике Француске за Мастер 2 ниво и докторске студије у коменторству за све области, у амфитеатру Ректората Универзитета у Новом Саду.

Сви заинтересовани имаће прилику да из прве руке чују информације о неопходној документацији, процедури пријављивања, нивоу француског и/или енглеског језика као и свим адутима француског високообразовног система.

Улаз је слободан, а презентација ће се одржати на српском језику.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.