Scroll Top

Путујући сајам француских универзитета

1027_PutujuciSajamFrancuskihUni
}}

Ректорат Универзитета у Новом Саду
01. новембар 2017. у 10:15h

Путујући студентски сајам француских универзитета биће одржан у Ректорату Универзитета у Новом Саду 1. новембра 2017. године. Домаћини Сајма су Амбасада Републике Француске и Француски институт у Србији, у сарадњи са Универзитетом у Новом Саду.

Целодневна манифестација омогућиће студентима Универзитета у Новом Саду, као и широј јавности, да се информишу о студијама у Француској и о фондовима за финансирање академске мобилности на универзитетима у Француској.

Сајам ће у амфитеатру Централне зграде Универзитета у 10.15 часова отворити господин Никола Фај, отправник послова Амбасаде Француске у Србији и проф. др Сања Стојановић, проректорка за међународну сарадњу Универзитета у Новом Саду.

Уз опште и тематске презентације, заинтересовани ће имати могућност директног разговора са представницима француских високошколских институција чији ће штандови бити постављени у холу Централне зграде Универзитета у Новом Саду током трајања Сајма.

Сајам ће трајати од 10 до 16.30 часова, а улаз на манифестацију је бесплатан.

Више информација о Путујућем сајму француских универзитета можете прочитати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.