Scroll Top

Сакура стипендије – Конкурс 2017/2018.

Sakura stipendije 1
}}

Сакура стипендије
Конкурс отворен до 15.01.2018. у 17.00

У циљу промовисања изучавања свих аспеката јапанског друштва и културе у Републици Србији, као и јачања српско-јапанског пријатељства, компанија ЈТ International a.d. Сента, која послује у саставу Japan Tobacco International групе, у сарадњи са Амбасадом Јапана у Републици Србији расписала је Конкурс за доделу пет стипендија у износу од по 100.000 динара за израду истраживачког рада на тему у вези са Јапаном.

Право учешћа на конкурсу имају:

– Студенти основних, постдипломских и докторских студија свих акредитованих универзитета у Републици Србији и истраживачи који нису у сталном радном односу.

За учешће на конкурсу потребно је поднети предлог истраживашког рада на тему у вези са Јапаном према обрасцу за пријаву из једне од следећих области:

– Друштвених и хуманистичких наука (економије, права, политицких наука, филозофије, јапанског језика и књизевности)
– Културе и уметности
– Каизен менаџмента

Конкурс је отоврен до 15. јанауара 2018. и пријаве морају стићи до 17 часова.

Пријавни лист, као и све остале информације везане за Конкурс Сакура стипендије можете пронаћи ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.