Scroll Top

Студијска посета Академији лепих уметности у Напуљу

IMG-3699eec709f6fd355188639704588304-V
}}

Академија лепих уметности
Напуљ
Септембар 2017.

Професори и млади сарадници са Департмана ликовних уметности провели су две недеље у студијској посети Академији лепих уметности (Аccademia di belle arti di Napoli) у Напуљу у оквиру Еразмус плус програма размене наставног особља.

Домаћини, професори и организатори са Академијe лепих уметности организовали су низ стручних посета значајним институцијама и историјским грађевинама, као што су: Помпеја, Пестум, дворац “Казерта”, Археолошки музеј Напуља, Музеј Сан Мартино, дворац “Сант Елмо” и музеј “Каподимонте”.

За професоре и младе сараднике била је организована и стручна радионица, као и презентација рада Академије уметности у Новом Саду, где су професори, домаћини имали прилику да и у званичном делу презентације, а касније у неформалном разговору погледају радове наших студената и упознају се са студијским програмима који се реализују на Академији уметности у Новом Саду.

Како је било на студијском путовању можете погледати у прилогу:

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.