Scroll Top

ПОСЛЕДЊИ ПОЗИВ – Девето Светско бијенале студентске фотографије

}}

9. Светско бијенале студентске фотографије
Катедра за фотографију
Академија уметности Нови Сад

Рок за пријаву 27.10.2023. до 23.59

ПОСЛЕДЊИ ПОЗИВ – Девето Светско бијенале студентске фотографије

Катедра за фотографију, по девети пут, расписала је конкурс за студенте фотографије широм света у оквиру Светског бијенала студентске фотографије. Конкурс је отворен за све студенте који на својим високошколским институцијама имају предмет Фотографија у оквиру курикулума. Рок за предају радова је до 27. октобра 2023. године.

Међународни жири номиноваће најбоље радове за три награде и похвале који ће бити презентовани у галерији Академије уметности заједно с осталим одабраним радовима. Изложба се отвара 20. децембра 2023. године када ће бити и додељене награде.

Детаље о условима конкурса можете прочитати на сајту: https://studentbiennialns.com/photography/, а сви заинтересовани кандидати могу се пријавити путем линка: https://studentbiennialns.com/photography/participant-registration/

У оквиру Светског бијенала студентске фотографије угостићемо студенте и професоре са Академије ликовних умјетности у Сарајеву.
У оквиру гостовања редовни професор Иван Хркаш одржаће радионицу, а студенти ће представити своје радове и покренути заједнички пројекат са студентима фотографије на Академији уметности у Новом Саду.

Фото: Мила Пејић

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.