Scroll Top

А-фест: Предавање Andreas Vierziger из Аустрије “Развијање каријере – увод”

}}

А-фест: Предавање Andreas Vierziger из Аустрије “Развијање каријере – увод”
Четвртак 14. 12. 2023. у 12.00
Свечана сала Академија уметности Нови Сад
Петровардинска тврђава

А-фест: Предавање Andreas Vierziger из Аустрије “Развијање каријере – увод”

Предавање на тему “Развијање каријере – увод” одржаће гост А-фест фестивала Департмана музичке уметности Andreas Vierziger из Аустрије  у четвртак, 14. децембра 2023. у Свечаној сали Академије уметности на Петроварадинској тврђави са почетком у 12 часова.

Кратак опис: Захтеви према музичарима у области класичне музике су се значајно променили и искључиво музичке вештине су сада само део профила професионалног извођача. Учесници ове радионице добијају уводни преглед потребних услова за развијање каријере или сопствених пројеката у оквиру солистичке или професионалне каријере у камерној музици. Предавање вас упућује у процес менаџмента, развијања маркетиншких вештина, осећаја за тржиште и неопходних знања за реализацију личне стратегије развоја.

Кратка биографија:  Andreas Vierziger је радио као независни стратег, консултант за иновације и кустос за различите међународне институције класичне музике и пројекте у вези са класичном музиком након што је радио као менаџер за звезде уметничке класичне музике, укључујући добитнике Grammy награда. Клијенти и пројектни партнери су Concertgebouv Orchestra Amsterdam, Paris Opera Competition, David Linch’s Silencio Club u Parizu, Camerata Salzburg, Thomastik-Infeld, Аустријска национална туристичка канцеларија, Велшка национална опера, Vivienne Vestvood, продукције Netflix и многи други.

Био је у више од 25 жирија музичких такмичења и предавао је на респектабилним међународним универзитетима као што су Универзитет за музику и извођачке уметности у Бечу, Токијски универзитет уметности, Краљевски музички колеџ у Стокхолму, Универзитет уметности у Цириху, Лист Академија у Будимпешти, Краљевска данска музичка академија, Универзитет Билкент у Анкари, Норвешка музичка академија, Сибелиус академија у Хелсинкију и Париз-Сорбона.

www.andreasvierziger.com

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.