Drugi broj časopisa Pandem(us)ic

pandemusic
}}

Drugi broj časopisa Pandem(us)ic

Drugi broj časopisa Pandem(us)ic čiji su autori studenti master programa Muzika i mediji, Departmana muzičke umetnosti izašao je iz štampe.

Dejan Đurđevića, urednik drugog broja izdanja časopisa navodi da su dve godine bile obeležene pandemijom i onemogućile rad mnogim muzičarima.

“Želeli smo da prikažemo pozitivnu stranu situacije koja nas je snašla kroz inspirativne priče o muzičarima i festivalima tokom pandemije, priče o adaptilnosti muzičke industrije na turbulentne okolnosti i priče o moći koju mediji imaju u kreiranju muzičke scene i plasmanu muzike. Nadamo se da smo uspeli da vas motivišemo da nastavite da stvarate i slušate muziku bez obzira na sve poteškoće koje smo imali u prethodne dve godine i koje, nadamo se, ostaju iza nas. Nadamo se da će ovaj časopis doprineti pandemiji muzike, koja je predugo bila na pauzi”, istakao je Dejan Đurđević.

Časopis možete pogledati OVDE.

Slične vesti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.