Scroll Top

Други број часописа Pandem(us)ic

pandemusic
}}

Други број часописа Pandem(us)ic

Други број часописа Pandem(us)ic чији су аутори студенти мастер програма Музика и медији, Департмана музичке уметности изашао је из штампе.

Дејан Ђурђевића, уредник другог броја издања часописа наводи да су две године биле обележене пандемијом и онемогућиле рад многим музичарима.

“Желели смо да прикажемо позитивну страну ситуације која нас је снашла кроз инспиративне приче о музичарима и фестивалима током пандемије, приче о адаптилности музичке индустрије на турбулентне околности и приче о моћи коју медији имају у креирању музичке сцене и пласману музике. Надамо се да смо успели да вас мотивишемо да наставите да стварате и слушате музику без обзира на све потешкоће које смо имали у претходне две године и које, надамо се, остају иза нас. Надамо се да ће овај часопис допринети пандемији музике, која је предуго била на паузи”, истакао је Дејан Ђурђевић.

Часопис можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.