Scroll Top

Летња школа соло певања

Letnja skola
}}

Летња школа соло певања

Првa летњa школa соло певања у Новом Кнежевцу водиће др ум. Памела Киш Игњатов., а биће реализована у оквиру пројекта ,,Лето на Тиси”, под покровитељством Општине Нови Кнежевац, у сарадњи са Музичком школом Нови Кнежевац и удружењем Културна зона.

У оквиру школе предвиђено је предавање које ће одржати Др ум. Памела Киш Игњатов, индивидуални часови са полазницима, као и завршни концерт свих учесника који ће се одржати у свечаној сали Народне библиотеке ,,Бранислав Нушић” у Новом Кнежевцу.

Свим учесницима биће додељени сертификати, а њиховим професорима захвалнице.

Котизација је бесплатна.

Полазници којима је потребан смештај и храна, неопходно је да уплате 1200,00 динара, на рачун Културне зоне 200-3261100101977-68 Банка Поштанска Штедионица.

Репертоар за курс је по слободном избору, а ноте у пдф- у је потребно доставити на мејл Културне зоне kulturnazona@gmail.com до 08.07.2021.
Потребно је попунити пријавни формулар и послати до 08.07.2021.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.