Scroll Top

Промовисани најбољи студенти Универзитета у Новом Саду

Dekan, Tibor i Ekipa
}}

Промоција најбољих студената
Ректорат Универзитета у Новом Саду

Промоцијом најбољих студената Универзитета у Новом Саду у Ректорату, данас је свечано обележен почетак нове школске године.

Проф. др Душан Николић, ректор Универзитета у Новом Саду, проректори и декани факултета промовисали су студенте који су остварили врхунске резултате на европских и светским такмичењима у школској 2016/2017. години.

Са Академије уметности промовисани су следећи студенти:

  • Тибор Варга (фотографија)
  • Сава Кесић (НЛМ)
  • Ивана Дамјанов (клавир)
  • Ања Малков (флаута)

Посебна награда додељена је и Станиславу Краљу (камера), као најбољем студенту Академије уметности за укупан остварени успех током студија 9,97 за школску 2015/2016. годину

Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности том приликом је честитао свим награђеним студентима и истакао да Универзитет у Новом Саду треба да буде поносан на своју репрезентацију студената коју чине изузетно успешни студенти у различитим дисциплинама. Говорећи о студентима Академије уметности, проф. Бокан је нагласио да су међународна такмичења њихово природно окружење и да се поред напорног рада и труда сваког појединца види и залагање професора Академије.

Свечаност је одржана у Ректорату Универзитета у Новом Саду.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.