Scroll Top

ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ PDP КОНФЕРЕНЦИЈЕ ИЗ ОБЛАСТИ ДИЗАЈНА

Instagram post
}}

Конкурс
PDP конференција из области дизајн
Рок за предају радова: 15. септембар 2018.

Конкурс SUPERNOVAE из области дизајна у оквиру десете по реду PDP конференције креативних медија. Позивају се дизајнери, илустратори и друге визуелни ствараоци да учествују на конкурсу и кроз облик, простор, типографију, боју или комбинацију више изражајних средстава, пошаљу свој коментар на тему Caused Effect.

Рок за пријаву радова је 15. септембар 2018, а адреса за слање радова је: pdp.plakat@gmail.com.

Десето издање PDP конференције одржаће од 11. – 14. октобра 2018. у дворани Еђшег и СКЦ Фабрика у Новом Саду. Кроз тему “Инцидент” овогодишње ПДП конференције истражујемо феномене, критеријуме и катализаторе успешности и постављамо питања: “Да ли успех у доменима креативног стваралаштва у Србији нужно мора бити инцидентан и не у рукама појединца (или групе) и да ли на такво стање ствари може свесно да се утиче и како?” “Које су то приче о успеху које треба да буду реалан узор људима са ових простора, шта могу од њих да примене у свом случају и како треба да даље делују како би преузели будућност своје каријере или опуса у своје руке?”

Инцидент као тема има за циљ да покаже да успех не долази брзо, нити лако, али да је покушај да се дође до њега вредан и као искуство и као активност која доводи до њега. Кроз забаван и благо дисонантан начин, PDP ће усмерити своје активности на то да се младим људима покаже да нове ствари крећу да се дешавају и да је могуће оформити нову домаћу сцену која ће бити еквивалентно квалитетна као и било која сцена из било које друге референтне земље.

ТЕХНИЧКЕ ДЕТАЉЕ КОНКУРСА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

Више информација о конференцији можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.