ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ PDP КОНФЕРЕНЦИЈЕ ИЗ ОБЛАСТИ ДИЗАЈНА

#
}}

Конкурс
PDP конференција из области дизајн
Рок за предају радова: 15. септембар 2018.

Конкурс SUPERNOVAE из области дизајна у оквиру десете по реду PDP конференције креативних медија. Позивају се дизајнери, илустратори и друге визуелни ствараоци да учествују на конкурсу и кроз облик, простор, типографију, боју или комбинацију више изражајних средстава, пошаљу свој коментар на тему Caused Effect.

Рок за пријаву радова је 15. септембар 2018, а адреса за слање радова је: pdp.plakat@gmail.com.

Десето издање PDP конференције одржаће од 11. – 14. октобра 2018. у дворани Еђшег и СКЦ Фабрика у Новом Саду. Кроз тему „Инцидент“ овогодишње ПДП конференције истражујемо феномене, критеријуме и катализаторе успешности и постављамо питања: “Да ли успех у доменима креативног стваралаштва у Србији нужно мора бити инцидентан и не у рукама појединца (или групе) и да ли на такво стање ствари може свесно да се утиче и како?” “Које су то приче о успеху које треба да буду реалан узор људима са ових простора, шта могу од њих да примене у свом случају и како треба да даље делују како би преузели будућност своје каријере или опуса у своје руке?”

Инцидент као тема има за циљ да покаже да успех не долази брзо, нити лако, али да је покушај да се дође до њега вредан и као искуство и као активност која доводи до њега. Кроз забаван и благо дисонантан начин, PDP ће усмерити своје активности на то да се младим људима покаже да нове ствари крећу да се дешавају и да је могуће оформити нову домаћу сцену која ће бити еквивалентно квалитетна као и било која сцена из било које друге референтне земље.

ТЕХНИЧКЕ ДЕТАЉЕ КОНКУРСА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

Више информација о конференцији можете погледати ОВДЕ.

Сродне вести