Scroll Top

Конкурс за 13. ФИСТ

FIST
}}

Фестивал интернационалног студентског театра Факултет драмских уметности Београд

Фестивал интернационалног студентског театра позива представнике Академије уметности из Новог Сада да своје студентске представе пријаве за учешће у Главном програму 13. по реду ФИСТ-а на Факултету драмских уметности.

13. издање ФИСТ-а одржаће се од 17. до 23. марта 2018. године на више различитих локација у Београду, која ће бити накнадно објављена у коначном програму Фестивала.

Главна тема 13. издања Фестивала је активност младих у свом социјалном окружењу и организатори желе да истакну утицај и достигнућа младих у времену у којем живимо и стварамо.

Овај Фестивал настоји да покаже публици да млади поседују изврсне вештине и знања, којима могу да допринесу заједници.

Конкурс за слање пријаве је отворен у периоду до 15. децембра 2017. године. Коначна одлука биће донешена у року од 15 дана и послата свим кандидатима који су поднели пријаву за учешће, путем мејла.

ДЕТАЉИ О КОНКУРСУ

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР

ЛИСТА ЧЛАНОВА ТРУПЕ

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.