Scroll Top

Конкурса за израду идејног решења спомен – обележја Кикинде

Gradsko_jezgro_Kikinde_08
}}

Конкурса за израду идејног решења Град Кикинда
Рок: 07.12.2017.

Градоначелник Града Кикинде донео је ОДЛУКУ о расписивању: Јавног отвореног једностепеног Конкурса за израду идејног решења и за израду спомен-обележја погинулим војницима и полицајцима са подручја Града Кикинде у ратовима деведесетих и расписује јавни отворени једностепени Конкурс за израду идејног решења и за израду спомен-обележја погинулим војницима и полицајцима са подручја града кикинде у ратовима деведесетих.

Право учешћа на Конкурсу имају стручна физичка лица са стеченим формалним образовањем у области ликовних уметности, примењених уметности и дизајна, као и уметници са референтним уметничким делима, без обзира на њихову територијалну припадност и њихове личне особине.

Учесници конкурса имају слободу да ангажују стручњаке из других струка који би својим стручним ставовима и знањима допринели унапређењу конкурсних решења.

Учесник на конкурсу не може бити лице које је непосредно ангажовано на припреми и спровођењу конкурса, односно уколико је у сродству или непосредно с њим сарађује, као ни лице које је у управи или је запослено код органа који расписује конкурс.

– Конкурсни рад мора бити достављен на време и на начин утврђен расписом конкурса.

– Конкурсни рад мора бити израђен на начин техничко-обликовне обраде и садржати све делове одређене расписом конкурса. Рок за предају рада је 07. 12. 2017.

Више информација о Конкурсу можете пронаћи ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.