Scroll Top

Oбавештење за студенте докторских академских студија

14
}}

Oбавештење за студенте докторских академских студија
Студентска служба
Академија уметности

Обавештавају се студенти докторских студија да ће проф. др Ира Проданов држати предавањаиз изборног наставног предмета Фолклор у музици 20. века у блок настави средом од 15 часова на Тврђави у соби бр. 10 и предмет Религија у музици 20. века у блок настави средом од 16.30 на Тврђави у соби бр. 10.

Проф. Љубица Илић ће наставу из наставног предмета Поетика минимализма и Естетика, стилистика и поетика музике држати по договору (јавити се на мејл адресу: ljilic@yahoo.com).

Проф. Маријана Кокановић-Марковић држаће предавања из наставног предмета Српска клавирска музика 19. века понедељком од 12 часова на Тврђави соба бр. 11, а из наставног предмета Архивски рад средом од 9,30 у Матици Српској.

Студенти друге године ДАС Музикологија треба да се јаве доц. др Немањи Совтићу и доц. др Милану Милојковићу на мејлради договора за термин предавања.

Студентска служба

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.