Scroll Top

ПРЕДАВАЊЕ: CURRENT RESEARCH INTO INTERNATIONAL FUTURISM

Berghaus
}}

Предавање
Ректорат
Универзитет у Новом Саду
7. новембар 2018. у 12.00

Др Гинтер Бергхаус (Günter Berghaus), професор Универзитета у Бристолу и један од највећих светских стручњака за историју и теорију позоришта, међународни футуризам и авангарду у ширем смислу, одржаће предавање на Универзитету у Новом Саду под називом Current research into International Futurism.

Предавање ће бити одржано у амфитеатру зграде Ректората Универзитета у Новом Саду, у среду, 7. новембра 2018. године, с почетком у 12 часова.

У оквиру предавања биће представљана актуелна истраживања у области међународног футуризма, као значајне области за развој студијских програма у пољу уметности.

Скуп организује Клуб професора емеритуса Универзитета у Новом Саду у сарадњи са Академијом уметности Универзитета у Новом Саду, у оквиру активности пројекта „Развој савремених курикулума у високом образовању“, који се реализује уз подршку Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Биографију др Гинтера Бергхауса можете погледати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.