Scroll Top

Приступ СОВА платформи – Реактивација УНС налога

SOVA PLATFORMA
}}

Приступ СОВА платформи – Реактивација УНС налога

Поштовани студенти за коришћење УНС сервиса, укључујући и СОВА платформу, свима су вам отворени налози о чему сте добили обавештење.

Због правилног ажурирања листе корисника, Центар за информационе технологије Универзитета у Новом Саду је увео правило да се сваких шест месеци мора обновити лозинка.

Обавештење о обавезном продужењу лозинке добијате на своју УНС мејл адресу седам дана пре истека лозинке.

Ако не обновите лозинку, онемогућено вам је коришћење свих УНС сервиса, укључујући и СОВА платформу.

Инфо за студенте који не могу да приступе СОВА платформи: https://www.uns.ac.rs/index.php/webmail

  1. Улогујте се на свој УНС мејл:
  2. Пронађите мејл од cit@uns.ac.rs који гласи „Упозорење: Ваша лозинка ускоро истиче“
  3. Преко линка у мејлу продужите своју лозинку и тада ћете моћи да користите све сервисе УНС-а (https://portal.uns.ac.rs/pass/)
  4. Уколико не можете да приступите свом мејлу и продужите лозинку то значи да је прошло више од месец дана од како је лозинка истекла. У том случају, са било ког мејла је потребно да се јавите на cit@uns.ac.rs и да затражите продужење лозинке. Обавезно је прецизно навести своју УНС мејл адресу.
  5. Уколико желите да промените лозинку, такође је потребно да се јавите на cit@uns.ac.rs, али је додатно потребно и да скенирате прву страницу са подацима из свог индекса.
  6. НАПОМЕНА: Приступ страници за промену лозинке могућ је искључиво са дела Академске мреже који административно припада Универзитету у Новом Саду.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.