Scroll Top

Пројекат “Ликовно обликовање робота према практичној примени”

Robot Marko
}}

Пројекат “Ликовно обликовање робота према практичној примени”
Катедра за нове ликовне медије
Департман ликовних уметности
Академија уметности

Позивамо вас да се прикључите пројекту “Ликовно обликовање робота према практичној примени”.

Лично се информишите о пројекту 24. и 25. октобра 2018. од 9-11 часова у просторијама Нових ликовних медијаи/или се пријавите за учешће слањем својих података (име, презиме, смер и година студија) на мејл адресу: akademijaumetnostinovisad@gmail.com.

Уводно предавање одржаће проф. др Бранислав Боровац са Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент Факултета техничких наука, 31. октобра у 12 часова у просторијама Нових ликовних медија у објекту Академије уметности који се налази у улици Ђуре Јакшића 7 (поткровље).

У првој фази пројекта полазници ће бити упознати са историјом роботике, роботима у медијима, као и трендовима у савременој роботици. Полазници ће моћи да чују о искуствима рада на пројектима израде робота у којима су учествовали чланови овог пројектног тима.

У следећој фази пројекат укључује рад, уз подршку ментора са Департмана ликовних уметности, на визуализацији идеја, скица, цртежа слика, дигиталне графике, скулптуре и/или 3Д моделовања.

На крају пројекта визуелна решења студената биће јавно презентована кроз изложбу радова и каталог.

Учешћем у пројекту остварујете 3 ЕСП бодова (трећа и четврта година основних академских студија, као и студенти на мастер академских студијама).

Пројекат реализује Катедра за нове ликовне медије Академије уметности у сарадњи са Департманом за индустријско инжењерство и менаџмент Факултета техничких наука у Новом Саду. Пројекат “Ликовно обликовање робота према практичној примени” реализује се уз подршку Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.