Scroll Top

Расписани јавни конкурси Фонда „др Зоран Ђинђић“ Универзитета у Новом Саду

zgradaUNS
}}

Расписани јавни конкурси Фонда „др Зоран Ђинђић“ Универзитета у Новом Саду
Рок за пријаву 15.11.2022.

Универзитет у Новом Саду je објавио јавне конкурсе за предлагање кандидата за годишњe наградe „Др Зоран Ђинђић“ за младе научнике и истраживаче за 2022. годину и годишњу награду „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука за 2022. годину.

Годишње награде „Др Зоран Ђинђић“ за младе научнике и истраживаче додељују се најбољим младим научницима и истраживачима са територије АП Војводине за изузетне резултате у области науке и истраживачког рада. Награде се додељују једном годишње за школску годину која претходи расписивању конкурса. Добитницима Награде додељује се диплома и новчана награда. Кандидати за Награде су лица у радном односу у научноистраживачкој организацији са седиштем на територији Аутономне покрајине Војводине, који самостално подносе пријаву на Јавни конкурс.

Годишња награда „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука додељује се аутору одбрањеног дипломског рада, завршног рада на мастер академским студијама или магистарског рада из области филозофских и социолошких наука. Добитнику Награде додељује се диплома и новчана награда. Предлоге за доделу Награде „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука подносе факултети са универзитета чији су оснивачи Република Србија или Аутономна покрајина Војводина.

Позиви за предлагање кандидата отворени су до 15. новембра 2022. године. Предлози са пратећом документацијом подносе се на адресу: Универзитет у Новом Саду, Др Зорана Ђинђића 1, 21102 Нови Сад, са назнаком: за Награде „Др Зоран Ђинђић“ за младе научнике и истраживаче или за Награду „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука.

Финансијски покровитељ награда је Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Детаљније информације о конкурсу можете пронаћи ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.