САЈАМ ОБРАЗОВАЊА „ПУТОКАЗИ“, Конференција „Образовање и запосљавање“

КОНФЕРЕНЦИЈА „ОБРАЗОВАЊЕ И ЗАПОШЉАВАЊЕ“

Универзитет у Новом Саду и Покрајинска служба за запошљавање организују прву заједничку конференцију „Образовање и запошљавање“, како би искористили потенцијале партнерске сарадње озваничене потписивањем заједничког Меморандума о сарадњи у децембру прошле године.

Конференција се одржава под покровитељством Новосадског сајма, у петак 1. марта 2013. године с почетком у 11 часова, у Конгресном центру Новосадског сајма, у оквиру Сајма образовања „Путокази“.

Истовремено вас позивамо да посетите штанд Академије уметности у Новом Саду у излагачком простору Сајма у периоду од 28.02. до 02.03.2013. Излагачки простор је отворен од 10 до 19 часова.

Више о конференцији:

КОНФЕРЕНЦИЈА „ОБРАЗОВАЊЕ И ЗАПОШЉАВАЊЕ“

Циљ Конференције је да отвори дијалог и прикаже тренутно стање, перспективе и међусобну повезаност сектора образовања и запошљавања, кроз представљање три најзначајнија стуба у унапређивању везе ова два сектора у АП Војводини: креаторе политика, тржиште рада и Универзитет у Новом Саду.

Тим поводом, позивамо заинтересоване наставнике, сараднике и студенте да присуствују Конференцији и активно учествују у разматрању актуелних тема у области образовања и запошљавања. На Конференцији ће говорити представници Универзитета у Новом Саду, Националне службе за запошљавање, Покрајинске службе за запошљавање, Покрајинског секретаријата за науку и технолошки развој, Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова, Града Новог Сада, Привредне коморе Војводине и Уније послодаваца Војводине.

Програм Конференције можете погледати на сајту Универзитета:
http://www.uns.ac.rs/

 

Сличне вести