Scroll Top

САЈАМ ОБРАЗОВАЊА “ПУТОКАЗИ”, Конференција “Образовање и запосљавање”

12

КОНФЕРЕНЦИЈА “ОБРАЗОВАЊЕ И ЗАПОШЉАВАЊЕ”

Универзитет у Новом Саду и Покрајинска служба за запошљавање организују прву заједничку конференцију „Образовање и запошљавање“, како би искористили потенцијале партнерске сарадње озваничене потписивањем заједничког Меморандума о сарадњи у децембру прошле године.

Конференција се одржава под покровитељством Новосадског сајма, у петак 1. марта 2013. године с почетком у 11 часова, у Конгресном центру Новосадског сајма, у оквиру Сајма образовања „Путокази“.

Истовремено вас позивамо да посетите штанд Академије уметности у Новом Саду у излагачком простору Сајма у периоду од 28.02. до 02.03.2013. Излагачки простор је отворен од 10 до 19 часова.

Више о конференцији:

КОНФЕРЕНЦИЈА “ОБРАЗОВАЊЕ И ЗАПОШЉАВАЊЕ”

Циљ Конференције је да отвори дијалог и прикаже тренутно стање, перспективе и међусобну повезаност сектора образовања и запошљавања, кроз представљање три најзначајнија стуба у унапређивању везе ова два сектора у АП Војводини: креаторе политика, тржиште рада и Универзитет у Новом Саду.

Тим поводом, позивамо заинтересоване наставнике, сараднике и студенте да присуствују Конференцији и активно учествују у разматрању актуелних тема у области образовања и запошљавања. На Конференцији ће говорити представници Универзитета у Новом Саду, Националне службе за запошљавање, Покрајинске службе за запошљавање, Покрајинског секретаријата за науку и технолошки развој, Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова, Града Новог Сада, Привредне коморе Војводине и Уније послодаваца Војводине.

Програм Конференције можете погледати на сајту Универзитета:
http://www.uns.ac.rs/

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.