Потписивање споразума у оквиру пројекта „Business & Arts“

Pro PR statue 1
}}

Потписивање споразума у оквиру пројекта „Business & Arts“
Понедељак, 05. фебруар 2018. у 12.00
Мултимедијални центар
Академија уметности

Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности у понедељак 05. фебруара 2018. године потписаће Споразум о сарадњи између Академије уметности и организатора 16. издања међународне конференције за односе с јавношћу, ПРО ПР конференције, агенције Apriori World.

Овим Споразумом потписници уговора ће се обвезати на међусобну сарадњу  у оквиру пројекта „Business & Arts“, а  која подразумева израду уникатних статуа за  овогодишње добитнике престижних признања PRO PR Awards која се већ традиционално, 7. пут заредом додељују угледним појединцима из региона и света за њихов посебан допринос развоју струке односа са јавношћу.

У склопу ове сарадње, студенти Академије уметности ће уз вођство својих ментора израдити статуе од разних материјала, а уметничка дела ће представљати њихово виђење комуникације и управљања комуникацијама као професије. Најбољи студентски радови биће награђени.

PRO PR конференција је прва међународна конференција за односе с јавношћу у југоисточној Европи, а ове године, домаћин њеног 16. издања ће бити  хотел Мона на Златибору од 11. до 14. априла. Свечана додела признања PRO PR Awards одржаће се 13. априла 2018.

С обзиром на то да се PRO PR конференција сваке године одржава у другом граду региона, статуе PRO PR Awards израђују студенти ликовних академија из земље домаћина.

Сличне вести