(VIDEO) SVEČANO OBELEŽENO 43. GODINE POSTOJANJA AKADEMIJE UMETNOSTI

_MG_7606

Danas je svečanim programom u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti proslavljeno 43. godine postojanja Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Mnogobrojnim zvanicama, prijateljima Akademije, nastavnom i nenastavnom osoblju i studentima obratio se prof. Siniša Bokan, dekan Akademije koji je izrazio veliko zadovoljstvo i istakao da je Akademija ostvarila uspešnost u produkciji umetnosti na svim poljima i pohvalio se cifrom od trenutnih 1005 studenata koji trenutno studiraju na Akademiji.

Prof. dr Dušan Nikolić, rektor Univerziteta u Novom Sadu pozdravio je sve prisutne i izrazio veliku zahvalnost Akademiji koja je prema njegovim rečima sastavni deo svim ključnim događajima na UNS. Rektor Nikolić, kazao je još da se intezivno radi na prostornom kapacitetu koji bi trebalo da da se obezbedi Akademiji umetnosti.

Program su upotpunili: Mešoviti hor AUNS, pijaniskinja Milica Marković i Pozorište „Promena“

Slične vesti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.