Scroll Top

(ВИДЕО) СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕНО 43. ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА АКАДЕМИЈЕ УМЕТНОСТИ

_MG_7606

Данас је свечаним програмом у Мултимедијалном центру Академије уметности прослављено 43. године постојања Академије уметности Универзитета у Новом Саду.

Многобројним званицама, пријатељима Академије, наставном и ненаставном особљу и студентима обратио се проф. Синиша Бокан, декан Академије који је изразио велико задовољство и истакао да је Академија остварила успешност у продукцији уметности на свим пољима и похвалио се цифром од тренутних 1005 студената који тренутно студирају на Академији.

Проф. др Душан Николић, ректор Универзитета у Новом Саду поздравио је све присутне и изразио велику захвалност Академији која је према његовим речима саставни део свим кључним догађајима на УНС. Ректор Николић, казао је још да се интезивно ради на просторном капацитету који би требало да да се обезбеди Академији уметности.

Програм су употпунили: Мешовити хор АУНС, пијанискиња Милица Марковић и Позориште „Промена“

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.