Scroll Top

ДЕМУСИС ПРОЈЕКАТ: Посета академских пројектних партнера Новом бугарском универзитету у Софији

Poseta Sofiji
}}

ДЕМУСИС ПРОЈЕКАТ
Посета академских пројектних партнера Новом бугарском универзитету у Софији

Од 20. до 23. марта 2019. године осам представника српских академских пројектних партнера (Универзитет уметности у Београду, Универзитет у Новом Саду и Универзитет у Крагујевцу) били су гости Новог бугарског универзитета (НБУ) из Софије, Бугарска.

Ова студијска посета организована је у оквиру WP1.2. – Припрема и анализа: Студијске посете ЕУ HЕI-у, фокусиране на ревизију студијских програма ЕУ партнера који се баве музиком у дигиталном окружењу и предузетништву. Током дводневног боравка представници Факултета музичке уметности Универзитета уметности у Београду (проф. др Ивана Перковић, доц. др Иван Бркљачић, проф. др Владимир Цвијић и проф. др Гордана Каран), Академије уметности Универзитет у Новом Саду (доц. Иван Кљајић, доц. Филип Курањи) и Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу (проф. Зоран Комадина Мамуш, доц. др Биљана Мандић) одржали су презентацију њиховог досадашњег рада на тему “Музика у дигиталном окружењу”.

Домаћини са Новог бугарског универзитета у Софији организовали су посету универзитетском кампусу и објектима (сала за обуку, позориште, библиотека, галерија), и обилазак музичког и тонског студија, кабинета за рачунарску наставу, сале за музичку продукцију, ТВ студија, дигиталних лабораторија. Такође, организовали су посету Школи за даљинско, дигитално и континуирано образовање. Гости су имали прилику да учествују у презентацији студијских програма и упознали су се са коришћењем Moodle платформе у настави и учењу.

Више информација о посети можете прочитати ОВДЕ.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.