Scroll Top

ГРАФИЧКА МРЕЖА

}}

Изложба: ГРАФИЧКА МРЕЖА

Отварање: уторак, 12. септембар 2023. године у 18 часова

Галерија Академије уметности

Булевар Михајла Пупина 20

ГРАФИЧКА МРЕЖА

Удружење грађана Графичка мрежа је група истомишљеника, ентузијаста, уметника окупљених око отвореног графичког студија, чија мисија је стварање мреже удружених индивидуа чије је поље интересовања, на првом месту графика, уметност, као и деловање са заједницом, све у циљу ширења и промовисања графике као уметничке дисциплине и могућности које она пружа. Отворени студио који се налази у Новом Саду је доступан како уметницима, тако и свим појединцима заинтересованим за графичку праксу, али и заинтересованима за идеју о колективном деловању кроз различите видове уметничких и друштвених акција.

Графичка мрежа постоји од 2021. године и од тада је организовала и учествовала у више уметничких пројеката. На изложби у Галерији Академије уметности, Булевар Михајла Пупина 20, биће приказани радови из неколико појединачних пројеката: Графичка задруга, Нови мостови, ПО-ВЕ-ЗИ-ВА-ЊЕ, Звук боје…

Отварање изложбе је у уторак 12. септембра у 18 часова. Изложба ће бити отворена до 23. септембра и можете је погледати сваког радног дана од 14 до 21 час.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.