Scroll Top

Изложба илустрација проф. Милете Поштића и промоција уџбеника руског језика „Ни пуха ни пера“

izlozba-post-IN (1)
}}

Изложба илустрација проф. Милете Поштића и промоција уџбеника руског језика „Ни пуха ни пера“

Промоција уџбеника руског језика „Ни пуха ни пера“ и изложба илустрација из уџбеника, аутора проф. Милете Поштића, одржаће се у уторак, 29. јуна са почетком у 12 часова у Културној станици „Свилара“.

Уџбеник руског језика „Ни пуха ни пера“ издао је Центар Руског географског друштва у Србији уз подршку компаније НИС. Уџбеник је резултат заједничке сарадње професора факултета са Универзитета у Београду, Новом Саду, новосадских гимназија и Института „Пушкин“ из Москве.

Лектура уџбеника је урађена од стране Института Пушкин у Москви. Гласове за аудио-вежбања позајмили су запослени из компаније НИС, изворни говорници руског језика.

Тираж уџбеника: 3.500 примерака

Овај Уџбеник почетног нивоа намењен је одраслима и студентима за самостално или учење у групи, за курсеве у компанијама, као и надоградњу знања код почетника са циљем што бржег овладавања конверзацијом.
Приступ је савремен и по угледу на актуелне уџбенике страних језика.

Дизајн и графичка обрада:
Драган Половина, стучни сарадник

Техничка обрада звука:
Проф. Александар Стојшин
Доц. Горан Вујичин

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.