Scroll Top

МАСТЕР КЛАС Упознавање VR окружења

Likovni mediji najava
}}

МАСТЕР КЛАС Упознавање VR окружења
Катедра за нове ликовне медије
Рок за пријаве 06.09.2022.

У оквиру пројекта „У огледалу другости“ и менторског циклуса „Картографије идентитета“, отвара се позив за курс „Упознавање ВР окружења“.

Предавач: Танзел Амјад Кхан

Датуми: Први сусрет 10. или 12. cептембaр 2022. (у договору са пријављенима)

Термини предавања: Сваке суботе у октобру 2022.

Ниво знања: Отворен за све нивое знања, укључујуцћи непознавање VR

Капацитет: Максимално 15 учесника

Први сусрет-септембар:

Увод у Танзелов рад, професионално искуство и интересовање за VR.

Представљање учесника и њиховог интересовања и нивоа вештина и знања у VR. Кроз ову колективну размену претходног знања о VR -у и циљевима учења формираће се сет предавања за октобар.

О предавањима:

Предавања имају за циљ да упознају учеснике са светом VR технологије, њеним могућностима дизајна и уметности, будућим утицајем и доступним софтвером. Предавања су осмишљена да пруже увод у основне поставке за почетак израде и пројектовања основних функција у VR -у, као што су креирање објекта, разумевање виртуелног окружења и простора, кретање ка објекту, разумевање значаја светлосних функција, подешавања пиксела и преглед интерфејса. Фокус је на Unreal engine и његовим могућностима.

Детаљна предавања са неким практичним елементима, биће прилагођена и концептуализована након првог сусрета са учесницима и њиховим циљевима учења, као и њиховим практичним знањем у VR.

Радиће се у две групе: почетни и средњи ниво (свака са по два сета предавања-виђања).

Рок за пријаву је 06.септембар 2022.

Пријаве са следећим детаљима проследити на: nlmartns@gmail.com под називом VR course.

Подаци:

Име и презиме, година студија и студијски програм, ниво познавања VR окружења – софтвер (без знања, почетник, средњи ниво)

*Предавања ће се одржавати на енглеском језику, стога је предлог да и пријаве буду на истом језику.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.