Scroll Top

Породица Балашевић поклонила Академији уметности вредну аудио – визуелну опрему

717A0470
}}

Породица Балашевић поклонила Академији уметности вредну аудио – визуелну опрему

Породица Балашевић поклонила је Академији уметности Нови Сад аудио-визуелну опрему у вредности од 3.668.550,00 динара, која ће бити коришћена за потребе наставног процеса на свим студијским програмима који се реализију у оквиру Департмана драмских, ликовних и музичке уметности.

Поклоњена опрема је коришћена у промоцији филма “Као рани мраз”. На свечаности која је уприличена на Академији уметности Оливера Балашевић је истакла: “У овим данима који су тешки за моју децу и мене, као родитељ могу бити мирна. Од моје троје деце двоје је ишколовала ова академија. На овај начин желимо да се захвалимо драгим професорима, граду Новом Саду и грађанима и онима који су на креативан начин учествовали у дану када је Ђорђе отишао”.

“Чињеница и да је посебна перцепција рада академије из визуре породице Балашевић зато што је њима потпуно јасно шта је радост стварања”, итскао је проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности Нови Сад.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.