Scroll Top

Манифестација „Недеља отворених врата“ на Академији уметности Нови Сад

OV2023-FB-cover
}}

Манифестација „Недеља отворених врата“ на Академији уметности Нови Сад
Понедељак, 27.02.2023. у 10.00
Мултимедијални центар Академије уметности Нови Сад
Ђуре Јакшиће 7

Свечано отварање манифестације “Недеља отворених врата” на Академији уметности Нови Сад и пријем средњошколаца биће одржанo у понедељак, 27. фебруара 2023. у Мултимедијалном центру Академије уметности Нови Сад са почетком у 10 часова.

Средњошколце и све заинтересоване за студије на Академији уметности ће на пријему поздравити проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности Нови Сад.
Након свечаног дела, посетиоци Академије имаће прилику да се упознају и разговарају са професорима о пријемном испиту, начину студирања, а такође ће им бити представљени студијски програми који се реализују на Академији уметности Нови Сад.

Средњошколци ће у понедељак на свечаном пријему добити распореде „отворених предавања“ и консултација. На „отвореним предавањима“ средњошколци ће имати прилику да учествују у наставном процесу.

Академија уметности у Новом Саду кроз манифестацију “Недеља отворених врата” отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, у Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

Распоред отворених предавања можете погледати ОВДЕ.

Напомена: Недеља отворених врата се организује за све студијске програме Академије уметности Нови Сад осим за студијски програм Глума на српском језику и Глума на мађарском језику. За студијски програм Глума на српском језику термин консултација ће бити накнадно објављен.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.