Scroll Top

Позив за 14. ФИСТ

FIST
}}

Позив за 14. ФИСТ
Факултет драмских уметности
Београд

14. издање Фестивала интернационалног студентског театра (ФИСТ) одржаће се од 10. до 17. маја 2019. године на више различитих локација у Београду. Концепт овогодишњег фестивала је “Самоспознаја”.

Пријаве су отоврене до 5. фебруара 2019.

Фестивал је основан 2005. године на иницијативу студената Менаџмента и продукције позоришта, радија и културе на Факултету драмских уметности у Београду. Мисија ФИСТ-а је стварање услова за комуникацију између младих позоришних ентузијаста, размену знања, искуства и вештина, као и приказивање различитих позоришних студентских пракси из целог света.

Услови за учествовање на Фестивалу:

– Позоришна представа којом се конкурише треба да је резултат наставног процеса на академијама или факултетима драмских уметности, постављена и играна од стране студената.

– Свака институција може да учествује у такмичарском програму само са једном представом.

– Институција која је организатор Фестивала – Факултет драмских уметности у Београду, нема право да учествује у такмичарском програму Фестивала.

– Временско трајање представе је ограничено на 120 минута.

ТИТЛ: Трупа је у обавези да Фестивалу достави превод текста представе наенглески језик, као и да ангажује једну особу из трупе која ће бити задужена за контролу над преводом у току извођења представе.

Пријавни лист за фестивал се налази ОВДЕ.

Више информација о ФИСТ-у.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.