Scroll Top

Прва онлајн франкофона конференција о анимацији, стрипу и гејм арту “Drawing the Lines” (Линк за приступ конференцији)

Print
}}

Првa онлајн франкофона конференција о анимацији, стрипу и гејм арту
Среда, 09.11.2022.
9:30 – 15:30

Академија уметности у Новом Саду у сарадњи с Министарством културе Републике Србије и Француским институтом у Србији организује прву онлајн франкофону конференцију о анимацији, стрипу и гејм арту „Drawing the Lines“ која ће се одржати у среду, 09.11.2022. од 9:30 до 15:30.

У перспективи скорашњег уласка Србије као пуноправног члана у Међународну организацију франкофоније 2022. године, циљ овог форума је да унапреди динамику размене искустава, уметности и уметника у областима стрипа, анимације и гејм арта између франкофоних земаља и Србије.

Конференција ће се одржати у оквиру Дигиталног новембра 2022 који организује Француски институт у Србији с циљем да допринесе јачању сарадње између уметника и установа у овим уметничким пољима.

Детаљан програм конференције можете погледати ОВДЕ.

Конференцију можете пратити ОВДЕ.

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.