Scroll Top

Представа “Елинг и Кјел Бјарне”

Pozoriste promena 17112017 1
}}

Представа “Елинг и Кјел Бјарне”
Позориште Промена
Петак, 17. новембар 2017. у 20.00
Мултимедијални центар
Академија уметности

Представа у извођењу позоришта Промена “Елинг и Кјел Бјарне” биће одржана у петак, 17. новембар 2017 . у Мултимедијалном центру Академије уметности са почетком у 20 часова.

У представи играју: Никола Живановић, Милош Лазић, Мина Павлица, Душан Вукашиновић и Милан Колак.
Режија: Давид Алић
Мајстор светла: Дарко Анђелковић
Дизајн плаката: Јована Кончаревић

“Елинг и Кјел Бјарне” је камерна норвешка комедија која прати покушај два потпуно различита човека, силом прилике цимера из установе за душевно оболеле, да се у стану у центру Осла под надзором норвешке владе ,,врате у стварност”. Прати њихову промену у контакту са друштвом и промену друштва у контакту са њима. Проницљива и топла људска прича која оставља за собом зрно лудости које ,, нормалном ” човеку фали.

Текст је рађен по приповеткама Ингвара Амбјернсена у адаптацији Сајмона Бента.

Представа је самостални рад Николе Живановића, мастер студента глуме у класи проф. Бориса Исаковића на Академији уметности и учествовала је на фестивалу Кестенбург у Бањој Луци на којем су Милан Колак и Мина Павлица добили награде за глумце вечери и такође на фестивалу Тheater Networking Talents у Румунији.

Резервација карата на teatarpromena@gmail.com 

 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.