Scroll Top

Проф. Синиша Бокан, декан Академије у стручној посети Кини

Dekan na suncu
}}

Стручна посета
Кина
Проф. Синиша Бокан, декан
Академија уметности

Проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности борави у стручној посети Кини. Проф. Бокан је на отварању Међународног форума “Интеграција и иновације: нови развој радио и ТВ медија у доба паметних медија ” у организацији Универзитета за комуникације и Удружења за истраживање радио и телевизије и нових медија у Хузџоу у Кини одржао поздравни говор и предавање из области аудио-визуелних медија, а такође је и представио рад Академије уметности.

Проф. Бокан, присуствовао је форму у Кини на позив домаћина организатора у друштву проф. Николе Вукчевића са Факултета драмских уметности Универзитета у Цетињу. Учествовајући на форуму проф. Бокан је одржао састанак са проф. Гао, деканицом Школе за новинарство и ТВ, Универзитета за комуникације, а уједно и председницом поменутог удружења. Након конференције, проф. Бокан посетио је Академију драмских уметности у Шангају, где је на двогодишњим мастер студијама и наш студент глуме Данило Бракочевић, а потом ће присуствовати потписивању споразума о сарадњи на Универзитету за комуникацију у Пекингу.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.