Scroll Top

Зборник радова Академије уметности примљен на ERIH PLUS листу

zbornik5
}}

Зборник радова Академије уметности
Академија уметности
Нови Сад

Зборник радова Академије уметности примљен на ERIH PLUS листу, European Reference Index for the Humanities and Social Sciences је најпрестижнија и најреферентнија листа научних часописа за поље друштвених и хуманистичких наука и исто је што и Tomson Reuters (SCI) за поље природних наука.

Радови аутора који су публиковани у часописима са ERIH PLUS листе рачунају се као референтни приликом избора у звања.

Доц. др Наташа Црњански, уредница Зборника радова Академије уметности рекла је да је изузетно поносна што се часопис нашао међу најбољима у својој категорији, као и што је препознато да политика уредништва, правилник о раду, међународно уредништво, процес рецензирања и одабрани радови заслужују да буду високо оцењени.

– Ово је велика част, али и одговорност да оправдамо очекивања и настојима до будемо још бољи – истакла је доц. др Наташа Црњански.

Зборник радова Академије уметности на ERIH PLUS листи. 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.