Scroll Top

HALL Human Arts Learning Lab – конференција о могућностима и изазовима нових технологија генеративне АI и њихов утицај на студирање у уметности.

}}

HALL Human Arts Learning Lab – конференција о могућностима и изазовима нових технологија генеративне АI и њихов утицај на студирање у уметности
Културна станица “Свилара”
01-05.10.2024.

HALL Human Arts Learning Lab – конференција о могућностима и изазовима нових технологија генеративне АI и њихов утицај на студирање у уметности.

HALL – Human Arts Learning Lab је конференција о могућностима и изазовима нових технологија генеративне АI и њихов утицај на студирање у уметности која се одржава у Културној станици “Свилара” од 01. до 05. октобра 2024.

Конференција обухвата четири дана вођених радионица са студентима на тему генеративне АI технологије у областима дизајна звука, фото и видео стваралаштву, дизајна видео игара и интерактивне уметности.

Пети дан HALL-а је отворен за све посетиоце када ће се одржати панел дискусија.

Панел дискусију ће модерирати Миња Томашевић и Ивана Војнић Тунић, студенткиње дизајна видео игара Департмана драмских уметности, а на панелу ће говорити:

проф. др. Алексис Дворскy, Институт уметности, Линз и професори Департмана драмских уметности Академије уметности.
проф. Синиша Бокан,
доц. Жива Станојевић,
проф. Владан Јолер,
доц. Вукашин Шоћ и
доц. Александар Бузаџић

Конференција се одржава у организацији Департмана драмских уметности Академије уметности Нови Сад уз подршку UNESCO, Града Новог Сада и Позоришта Промена.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.