Scroll Top

ДЕМУСИС: Студијска посета професора са Новог бугарског универзитета

Bugari
}}

ДЕМУСИС: Студијска посета професора са Новог бугарског универзитета

Од 11. до 20. маја 2022. шест наставника са Новог бугарског универзитета (П5) дошло је у своју прву студијску посету академијама у Београду, Новом Саду и Крагујевцу. Током боравка у Србији, Симо Лазаров, Емил Трајчев, Цанимир Бајчев, Наталија Афејан, Павлина Величкова и Маргарита Марионова Крустева-Стојчевска одржали су предавања, радионице и C&А сесије из области дигиталних и предузетничких знања и вештина за преко 100 студената музичке уметности и музичке продукције.

На Академији уметности Нови Сад одржали су предавања и радионице студентима музичке продукције и дизајна звука, а учешће су узели и студенти Департмана музичке уметности на теме на теме дизајна звука, звучног пејзажа и звучног инжењерства.

Током своје посете одржали су предавања на Универзитеу уметности у Београду – Факултету музичке уметности где су имали прилику да искуства поделе са студентима студијског програма Музичка режија и Примењена истраживања у музици (ПРИМА).

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.