Scroll Top

Изложба радова “Оповиђење” Јоване Милосављевић

Jovana izlozba SANU
}}

Изложба радова “Оповиђење”
Четвртак, 03. октобар 2019. у 19.00
Галерија “Платонеум”
Огранак САНУ
Нови Сад

Изложба радова “Оповиђење” Јоване Милосављевић, студенткиње сликарства у класи проф. Драгана Матића свечано ће бити отворена у четвртак, 3. октобра 2019. у Галерији “Платонеум”, огранак САНУ у Новом Саду са почетком у 19 часова.

Јована Милосављевић, основне академске студије завршила је 2019. године на Академији уметности у Новом Саду на студијском програму Сликарство у класи професора Драгана Матића. Свој рад приказала је на три самосталне изложбе (Нови Сад, Врбас) и на више групних изложби у земљи. Учествовала је на неколико ликовних колонија по позиву, а била је и укључена у неколико креативних радионица (сарадња Академије уметности у Новом Саду и ШОСО “Милан Петровић”). Стипендиста је “Доситеје” – Фонда за младе таленте 2018/2019. коју додељује Министарство омладине и спорта. Добитница је “Бошко Пертровић” награде за најуспешнији уметнички рад из стручно уметничке дисциплине СЛИКАЊЕ (2019.).

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.