Scroll Top

Изложба радова “Inside” Иване Јеремић

Inside izlozba
}}

Изложба радова “Inside” Иване Јеремић

Изложба радова “Inside” Иване Јеремић, студенткиње сликарства у класи проф. Босиљке Зиројевић Лечић биће свечано отворена дана, 28. јуна 2021. у Галерији Бел Арт у оквиру програма сарадње између Академије уметности и Галерије са почетком у 19 часoва.

Изложба радова “Inside” је тродневна изложба која обједињује радове различитих медија, као што су слике, визуелна поезија, перформанс и наратив преузет са различитих социјалних мрежа. У основи развијена из серије слика “МЕ + МY PHONE”, а обједињена хепенингом, ова мултимедијална какофонија креира својеврсни вид колажа и преклапања виртуелног и реалног простора. Естетски ова целина наликује новом тренду који се изродио у поп култури као што су музеји/фабрике селфија.

Изложба је настала као реакција на прошлогодишњи период изолације који је проузроковао потребу за непосредном комуникацијом са публиком, ван оквира интернета.

Посетиоци ће имати прилику да се нађу у ауторкиној спаваћој соби, у којој комуницирају са објектима из њеног личног простора, као и да завире у њене приватне профиле на друштвеним мрежама. Овај рад није замишљен као поставка статичне природе. Изложба ће бити подложна кустосирању од стране јавности, публика ће бити позвана да заједно са ауторком реорганизује и транспонује излагачки простор креирајући на тај начин живу анимацију.

Изложбу је отворена за посетиоце 28. 29. и 30. јуна у 21ч.

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.