Scroll Top

КОНКУРС “МЛАДИ 2018”

nis art fondacija 1
}}

Конкурс за младе уметнике
МЛАДИ 2018
Рок: 23. април 2018.

Ниш Арт Фондација од 25. марта 2018. године расписала је Конкурс за младе уметнике „МЛАДИ 2018“ који ће трајати до 23. априла 2018. године.

Компанија Филип Морис у Србији дванаест година подржава програме Ниш Арт Фондације која је основана у намери да афирмише и буде подршка младим ликовним уметницима држављанима Србије. У том циљу, Ниш Арт Фондација уз подршку Филип Мориса дванаести пут расписује конкурс за радове младих уметника од 18 до 35 година старости у дисциплинама: цртеж, графика, слика и скулптура.

Наградни фонд за ову прилику износи бруто 18.000 еура.

Право учешћа на конкурсу имају сви млади уметници држављани Србије од 18 до 35 година старости.

Конкурс је отворен до 23. априла 2018. Радови пристигли после овог рока неће бити узети у разматрање.

Радови који уђу у ужи избор биће представљени на изложбама у Нишу и Београду и у пропратном каталогу, а прва три рада откупљена.
Фотографије радова (максимум три рада) слати у дигиталној форми у јпг формату (максимална величина фотографије 2MB).

У називу јпг фајла обавезно написати: назив рада, димензије и технику.

Уз радове обавезно приложити пријаву за учешће на конкурсу у којој треба навести: име учесника, контакт адресу, е-маил адресу, контакт телефон, годину рођења и податке о делу (назив дела, техника, димензије и цена рада). Непотпуне пријаве неће бити разматране. Само учесници конкурса који уђу у ужи избор биће контактирани. Предаја радова који су ушли у ужи избор ће бити 04. и 05. маја 2018.године. Радови који уђу у ужи избор и који се предају Ниш арт фондацији потребно је да буду адекватно упаковани, јер у супротном Ниш арт фондација неће сносити никакву материјалну одговорност за евентуална оштећења.

Све додатне информације можете добити на мејл:  nisartfondacija@gmail.com 

Радове слати на на мејл: nisartfondacija@gmail.com 

ПРИЈАВНИ ЛИСТ 

Сличне вести

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.